دریافت کد ساعت
ترکهای پوستی - دکترمحمدحسین احمدزاده
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از اخلاق نادان، پاسخ دادن پیش از شنیدن است . [امام صادق علیه السلام]
امروز: یکشنبه 103 آذر 4

 

 

ترکهای پوستی

 

 

 

 

1) چه قسمت هایی از بدن بیشتر در معرض ترک های پوستی قرار می گیرند؟

در هنگام بلوغ ، ترک های پوستی روی ران ها ، باسن و سینه ها ایجاد می شوند. در دوران حاملگی این ترک ها بیشتر در نواحی شکم و سینه ها بروز می کنند. ترک های پوستی ممکن است در آقایان نیز ایجاد شوند.

 

2) آیا ترک های پوستی به علت کشیدگی پوست ایجاد می شوند؟

کشیدگی پوست تنها یکی از عوامل ایجاد ترک های پوستی است ولی عامل اصلی به شمار نمی آید. عوامل درونی نیز در بروز آن ها مؤثر می باشند.

 

3) علل بروز ترک های پوستی چیست ؟

این ترک ها ، ضایعاتی هستند که در زمان تغییرات هورمونی مانند بلوغ ، حاملگی، کاهش وزن و برخی از بیماری ها ایجاد می شوند. تغییرات هورمونی سبب عدم تعادل در فیبروبلاست ها (سلول های پایه ای پوست که تولید الاستین و کلاژن می کنند) می شود که این امر منجر به کاهش تعداد و کیفیت فیبرهای کلاژن و الاستین می گردد. در نتیجه پوست نازک تر شده و ترک های موازی در آن ایجاد می شود. این ترک ها در ابتدا صورتی تا بنفش رنگ هستند و سپس به تدریج سفیدتر می شوند.

 

4) آیا امکان بهبود ترک های پوستی وجود دارد؟

ترک های پوستی به طور ناگهانی و بدون بروز هیچ گونه علامتی ظاهر می شوند. از این رو پیشگیری از ایجاد آن ها به ویژه در دوران بارداری بسیار مهم است. هرچه درمان سریع تر آغاز شود، نتایج حاصله مطلوب تر خواهد بود.

 

5) در چه مواقعی احتمال ایجاد ترک های پوستی بیشتر است؟

در هنگام بلوغ، بارداری و تغییرات وزنی احتمال ایجاد این ترک ها بیشتر است. سن اولین بارداری در بروز ترک های بارداری نقش به سزایی دارد. بین 80% تا 90% بانوانی که در سنین بین 16 تا 20 سالگی باردار شده اند دچار ترک های پوستی می شوند، در حالی که احتمال بروز این ترک ها در بانوانی که اولین بارداری آنها پس از 35 سالگی است بسیار کمتراست .

 

6) در چه دورانی از بارداری امکان بروز ترک های پوستی بیشتر است؟

این ترک ها، معمولاً از ماه چهارم بارداری به بعد ایجاد می شوند، اما در ماه هفتم تا هشتم بارداری ، پوست شکننده ترین حالت خود را دارد. ترک ها حتی ممکن است پس از زایمان نیز ایجاد شوند. بنابراین توصیه شود درمان را تا اولین دوره قاعدگی پس از زایمان نیز ادامه دهید .

 

7) آیا احتمال بروز ترک های بارداری در هر بار زایمان وجود دارد؟

بله. حتی اگر اولین بارداری بدون ایجاد ترک های پوستی باشد، تضمینی در عدم بروز ترک های پوستی در بارداری های بعدی وجود ندارد.

 

8) ترک های پوستی ارثی هستند؟

کلاً افراد از نظر بروز این ترک ها به گروه های بدون ترک های پوستی و یا خانواده های دارای ترک پوستی تقسیم بندی نمی شوند. وراثت و رنگ پوست نقشی در ایجاد ترک های پوستی ندارند و هیچ کدام معیاری صد در صد در تعیین نوع پوست از نظر بروز یا عدم بروز ترک های پوستی نمی باشد.

 

9) آیا ممکن است که ترک ها به طور 100% بهبود یابند؟

اولین موردی که باید در نظر گرفت این است که اگر ترک های پوستی درمان نشوند، امکان بهبود خود به خود آنها وجود ندارد، یعنی این ترک ها هرگز خود به خود برطرف نمی شوند و تنها رنگ آنها به سمت سفید مرواریدی می رود، ولی طول و پهنای آنها تغییر نمی کند. با درمان های ویژه پس از چند هفته می توان پهنا ، عمق و رنگ ترک ها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

 

10) چگونه می توان ترک ها را در دوران بلوغ درمان کرد؟

ترک های پوستی در دوران بلوغ نیز به همان میزان ترک های دوران بارداری نیاز به درمان توجه دارند و می بایست هرچه سریع تر درمان این ترک ها را آغاز نمود.

 

11) آیا نور خورشید سبب وخیم تر شدن ظاهر ترک ها می شود؟

از آنجایی که در ناحیه ترک های پوستی رنگدانه های پوست تولید نمی شوند، این ترک ها حتی پس از برنزه شدن نیز به رنگ سفید باقی می مانند . اما در صورت درمان ، سلول های تولید کننده رنگدانه دوباره فعال می شوند و ترک های پوستی به رنگ طبیعی خود باز می گردند.

 

12) بعد از چه مدتی نتایج مثبت درمان مشاهده می شود؟

استفاده صحیح و مرتب از محصولات درمانی،روشهای ذرمانی با دستگاه لیزر فرکشنال به مدت 6 الی8 هفته در نواحی دارای ترک بسیار مؤثر است . اولین نتایج مثبت 21تا 25روز پس از شروع درمان فشرده قابل رؤیت می باشند.ولی برای بهبودی نسبتا قابل قبول بیمارباید صبر وتحمل داشته باشد وپیگیردرمان باشد .اکثرافراد نیاز به تکرار جلسات درمانی می باشند. اگر شخص در مرحله ای که ترک هارنگ قرمزمایل به بنفش دارند به پزشک مراجعه کند نتایج درمانی بسیار موثر تر است .

 

http://go2.wordpress.com/?id=725X1342&site=yyyw.wordpress.com&url=http%3A%2F%2Fwww.ariadic.com%2F



  • کلمات کلیدی : ترکهای پوستی
  •  نوشته شده توسط دکترمحمدحسین احمدزاده در یکشنبه 88/12/16 و ساعت 12:33 عصر | نظرات دیگران()
     لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    ابولای کشنده
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

    طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

    بالا

    Google

    در این وبلاگ
    در کل اینترنت
    کد جستجوگر گوگل
    دریافت کد
    « ارسال برای دوستان »
    نام شما :
    ایمیل شما :
    نام دوست شما:
    ایمیل دوست شما:

    Powered by ParsTools